Enterprise UX Conferentie

ux experience event.png

Afgelopen vrijdag 24 november was de eerste Nederlandse Enterprise UX conferentie die helemaal gericht was op het ontwerpen van software voor professionals. Visma Verzuim was daar met negen R&D-medewerkers aanwezig. Het was een dag vol ideeën, inspiratie en kennis waarbij software als je vriendelijke collega centraal stond.

De sessies gingen over het vereenvoudigen van de User Interface (UI) om zo de gebruikerservaring te vergroten voor zowel startende als de meer ervaren gebruikers. Ook kregen we een kijkje in de keuken van o.a. de NS, de Nederlandse Politie en PostNL die allemaal hun eigen design uitdagingen hebben.

Al met al een hele nuttige en leerzame dag en we hebben heel veel zin om de opgedane kennis en ideeën in onze applicatie te gaan toepassen. We kijken nu al uit naar de volgende Enterprise UX conferentie.