Toelichting op de roadmap

Tijdens Visma Verzuim Connect hebben we een aantal ontwikkelingen op onze roadmap toegelicht. In de vorige product update hebben we twee van deze ontwikkelingen (Teamstructuren en Digitale handtekening) toegelicht en ook in deze product update willen we je graag op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de uitbreiding van twee ontwikkelingen, namelijk Taakdelegatie en de nieuwe User Experience van de cockpit van Visma Verzuim.

Voor de volledigheid hieronder een overzicht van de innovatieve highlights (now/next/future) die ook zijn toegelicht tijdens Visma Verzuim Connect 2023.

Taakdelegatie

Ten eerste kunnen we vertellen dat de ontwikkelingen inzake taakdelegatie zich momenteel in de afrondende (test)fase bevinden en we verwachten dat deze voor het einde van het jaar beschikbaar zal zijn in een van onze releases.

Met taakdelegatie kun je eenvoudig een gebruiker toegang verlenen tot het medisch portaal, waardoor medische taken kunnen worden uitgevoerd door niet-medische gebruikers. Met de uitbreiding wordt het bovendien mogelijk om taken zowel aan geautoriseerde als niet-geautoriseerde gebruikers toe te wijzen. We hebben ook ondersteuning toegevoegd voor supervisie, waardoor je nauwlettend toezicht kunt houden op de uitgevoerde taken en het mogelijk is om documenten ter beoordeling aan te bieden aan de supervisor.

Wil je een beter inzicht krijgen in hoe deze functionaliteit werkt? Bekijk dan onze korte video waarin de werking nader wordt toegelicht. We zijn ervan overtuigd dat deze toevoeging aan ons systeem een waardevolle uitbreiding is voor jouw workflow.

Ben je enthousiast over deze nieuwe mogelijkheden? Houd dan de releasenotes van december goed in de gaten voor verdere details!

User Experience Cockpit

Tijdens het Verzuim Connect-evenement hebben we aangekondigd dat we actief werken aan het verbeteren van de gebruikerservaring van onze applicatie. We zetten momenteel onze eerste stappen in het verbeteren van de gebruikerservaring van de cockpit, die bijna elke gebruiker gebruikt bij het opstellen van notities en documenten.

In nauwe samenwerking met diverse gebruikers hebben we geanalyseerd waar verbeteringen nodig zijn om de cockpit overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken. We hebben de feedback van onze gebruikers vertaald naar een nieuw ontwerp, dat opnieuw is getest door verschillende gebruikers. Momenteel zijn we druk bezig met de implementatie van deze verbeteringen. We verwachten dat het resultaat aan het begin van het nieuwe jaar beschikbaar zal zijn.