28-11-2022 - Verstoring applicatie opgelost

28-11-2022 om 15.45 uur: Momenteel ondervinden we problemen met ons datacenter, waardoor de applicatie instabiel kan zijn. We houden u op de hoogte van de vorderingen.

Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 16.30 uur: Er was een probleem bij onze leverancier met de opslag. Daar is een oplossing voor gevonden. Alle servers zijn inmiddels weer online en deze worden gecontroleerd op resterende problemen.

UPDATE 17.45 uur: Alle servers zijn weer volledig operationeel.