Release Visma Verzuim DWC

De nieuwe release voor Visma Verzuim DWC staat gepland op donderdag 29 februari 2024 en wordt 's avonds live gezet. Vanaf dat moment is de nieuwe functionaliteit beschikbaar.

In deze release zitten geen veranderingen die direct impact hebben op jouw gebruikservaring aan de voorkant. Echter, achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onder andere de cockpit! De eerste pilotklant gaat proefdraaien, zodat we de eerste feedback ontvangen en deze kunnen verwerken. Zie de product update van afgelopen december voor meer informatie over de cockpit.