Uitgebreide taakdelegatie functionaliteit beschikbaar

Zoals in de vorige Product update gemeld, kunnen we met trots melden dat de uitgebreide taakdelegatiefunctionaliteit vanaf deze release beschikbaar is.

Ontdek de voordelen van deze nieuwe functionaliteit, speciaal ontworpen voor BIG-geregistreerde gebruikers/bedrijfsartsen. Dit stelt je in staat om niet-medische gebruikers te machtigen om namens jou taken uit te voeren. Door de workload te verdelen en een gestroomlijnde workflow te creëren, kunnen bedrijfsartsen zich richten op hun kerntaken, terwijl andere taken efficiënt worden afgehandeld. Ontdek hoe deze functie je medische taken transformeert.

Wat kan je verwachten?

• Supervisieproces: Het proces rondom supervisie is nu ook volledig in te regelen via deze functionaliteit.
  • Logboekfunctionaliteit: Houd overzicht met een speciaal logboek binnen de taakdelegatie.
  • Naadloze samenwerking: Het is mogelijk dat taken automatisch worden toegewezen aan voorkeursprofessionals binnen teamstructuren.

Ontdek vandaag nog hoe de uitgebreide taakdelegatie jouw medische taken transformeert en jouw workflow optimaliseert. Voor een eerste impressie is hier een korte video over de functionaliteit. Neem contact op met je consultant om de mogelijkheden van deze functionaliteit te ontdekken!