Foutloos schrijven: Spellingcontrole-functie in onze cockpit

Nauwkeurig en professionaliteit zijn in je werk als professional in de verzuimbranche van groot belang. Veel van onze gebruikers hebben dan ook aangegeven dat een functie voor een spellingcontrole heel fijn zou zijn. Op basis van die wens hebben we dit nu ingebouwd in onze cockpit. Je hoeft je vanaf nu geen zorgen meer te maken over kleine typfouten in je notitie of document die soms kunnen voorkomen. Met de spellingscontrole kan je deze namelijk snel identificeren en corrigeren. Met deze nieuwe functie ondersteunen we onze gebruikers bij het professionaliseren van schriftelijke communicatie en dossiervorming.