DWC wordt uitgebreid met AI ondersteuning!

Maak kennis met de nieuwe mogelijkheden van AI binnen Visma Verzuim, waarmee we de productiviteit naar een hoger niveau tillen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu ook AI gaan integreren in Visma Verzuim! Op dit moment zijn we al goed onderweg met de ontwikkeling van de eerste praktische toepassing van AI, die de productiviteit van onze gebruikers gaat versterken.

OpenAI, het bedrijf achter de ontwikkeling van ChatGPT, heeft ook krachtige API's ontwikkeld, waarmee we deze generatieve AI-technologie functionaliteit kunnen integreren in onze applicatie. In onze eerste AI use case richten we ons op het verbeteren van de communicatie tussen bedrijfsartsen, werknemers en werkgevers. Bedrijfsartsen kunnen hun professionele analyses toevoegen aan het dossier, waarna de AI automatisch communicatieberichten voorbereidt die naar de werknemer en werkgever kunnen worden gestuurd. Vervolgens hoeft de bedrijfsarts alleen nog de teksten te controleren. We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak niet alleen de productiviteit gaat verhogen, maar ook zorgt voor meer duidelijkheid voor alle betrokken partijen.

Bij Visma Verzuim beschouwen we AI als een waardevol gereedschap dat het werk van onze gebruikers vereenvoudigt, terwijl de mens altijd de controle behoudt. We zijn ook erg benieuwd naar jullie ervaringen met deze functionaliteit en gaan feedback vragen aan iedereen die ervan gebruikmaakt, zodat we het nog verder kunnen verbeteren!!