Wachtwoordbeleid.

De vereisten van het gebruikerswachtwoord kunnen in Visma Verzuim DWC naar eigen wens worden aangepast om bijvoorbeeld in lijn te komen met het ICT beleid van de eigen organisatie. De onderstaande instellingen kunnen worden aangepast:

• Wachtwoordlengte
  • Hoofdletters
  • Cijfers
  • Speciale tekens
  • Mag niet voorkomen in de vorige wachtwoorden
  • Mag wel/niet achternaam bevatten

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Beveiligingsinstellingen | Wachtwoordbeleid.
2. Sleep de sliders van links naar rechts om het aantal in te stellen.
3. Vink de optie aan, wanneer het wachtwoord de achternaam van de gebruiker niet mag bevatten.
4. Klik op Opslaan om de instellingen te bewaren.