Rolinstellingen doorvoeren

ALGEMEEN

Dotweb Cloud blijft in ontwikkeling. Mogelijk worden er nieuwe functionaliteiten opgeleverd waarbij het noodzakelijk is deze te activeren binnen een rol.

Het is mogelijk om deze functionaliteit als 'bulk' te activeren binnen de verschillende rollen.
Dit is natuurlijk ook mogelijk wanneer bestaande functionaliteit mag worden geactiveerd.

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Toegangsbeheer | Rolinstellingen doorvoeren en selecteer waarvoor de te selecteren functionaliteit beschikbaar moet worden.

2. Klik op het portaal en vink de functionaliteiten aan die geactiveerd mogen worden.
3. Klik op Opslaan om de functionaliteiten door te voeren.