Visma Tip voor functioneel beheerders

Binnen Visma Verzuim DWC is het mogelijk om meerdere portalen naast elkaar open te hebben, bijvoorbeeld het casemanagement portaal en het admin portaal.

Dit kan door twee keer in te loggen en handmatig het portaal te openen, maar ook via een snelkoppeling binnen de reeds ingelogde sessie. Zodra je rechtsbovenaan op het icoon van het portaal klikt, krijg je de optie om te wisselen naar een ander portaal. De bovenste optie Open in nieuw tabblad zorgt ervoor dat, als je naar een ander portaal switcht, het tweede portaal in een nieuw tabblad wordt geopend en het eerst portaal niet wordt gesloten.