Toelichting op de roadmap

In de product update word je maandelijks op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die in de maand ervoor zijn gerealiseerd en met de nieuwe release worden live gezet. In dit onderdeel lichten we toe hoe we tot bepaalde keuzes komen voor nieuwe ontwikkelingen. Hiervoor hanteren we een zogenaamde roadmap. In de volgende product updates zullen we dan ook steeds een aspect van onze roadmap aan bod laten komen.

De roadmap is onze leidraad en plan om realistische doelen te bereiken gebaseerd op onze productvisie: “Brede oplossing voor het veilig, gezond en inzetbaar houden van werknemers.”

De roadmap bevat te ontwikkelen items waar we nu aan werken (now), wat we hierna willen gaan doen (next) en wat we in de toekomst willen gaan doen (future).

Belangrijk om te weten inzake de roadmap is dat dit geen planning is die in beton is gegoten. Op basis van input van onze interne en externe stakeholders beoordelen wij continue onze roadmap en houden we alles wat we doen tegen onze visie aan. Een item dat van next naar now gaat is dan ook weloverwogen in ontwikkeling genomen.

In de volgende update komt de opbouw van de roadmap aan bod.