Admin portaal

Informatie over wijziging van contracten wordt vanaf nu weergegeven

Wanneer contracten worden gewijzigd, kan dit een impact hebben op de lopende dossiers. Wanneer het onduidelijk is waarom zaken veranderd zijn in een lopend dossier, kan men nu zien wie er wanneer een wijziging heeft doorgevoerd. Hierdoor is de reden van de wijziging eenvoudiger te achterhalen. Vanaf nu is het dan ook zichtbaar welke gebruiker een contract het laatst heeft gewijzigd en op welk moment (datum en tijd) de wijziging heeft plaatsgevonden.