Medisch portaal

Extra instellingen medisch portaal

In de vorige release hebben we instellingen aan het medisch portaal toegevoegd, om zo als medische gebruiker bepaalde dagelijkse instellingen eenvoudig in te richten.
Zoals aangegeven zijn deze uitgebreid met agenda- en sjablooninstellingen.
Vanaf nu is het dan ook mogelijk om agenda’s en sjablonen te beheren vanuit het medisch portaal. De werking van deze opties is gelijk aan die van het Admin-portaal.