Medisch portaal

Instellingen medisch portaal toegevoegd

Om als medische gebruiker bepaalde dagelijkse instellingen eenvoudig in te richten, is de mogelijkheid tot beheer in het medische portaal toegevoegd. De volgende opties zijn toegevoegd aan de instellingen in het medisch portaal:

• Gebruikersbeheer
  • Afwezigheid van gebruikers

De werking van bovenstaande opties is gelijk aan die in het Admin-portaal. In de volgende release worden deze instellingen verder uitgebreid met agenda- en sjablooninstellingen t.b.v. het medisch portaal.

Verzuimverloop in medisch dossier
Daarnaast is het verzuimverloop vanaf nu zichtbaar in het medische dossier. Hiermee is het voor de medisch gebruiker niet nodig te switchen tussen het casemanagement portaal en het medisch portaal om het verzuimverloop in te kunnen zien