Na 60 minuten inactiviteit automatisch uitgelogd uit Visma Verzuim DWC

Na de release van afgelopen april werd een gebruiker, na 30 minuten inactiviteit automatisch uitgelogd uit veiligheidsoverwegingen. Na feedback uit ondere andere de klankbordgroep en middels overleg met de Security & Privacy Officer is de duur verlengd naar 60 minuten.

Verbeteringen in overzicht actieve en inactieve OE’s

In de release van mei hebben we functionaliteit gereleased waarbij het mogelijk is om voor diverse organisatiestructuren te kunnen zien welke OE’s actief en inactief zijn.
Hier zijn een paar verbeteringen in doorgevoerd. Zo wordt tijdens het klikken door de organisatiestructuur onthouden welke optie actief is. Daarnaast worden nu standaard alleen de actieve OE’s getoond.

Filteren op ‘Code’ van organisatorische eenheid nu mogelijk

Tijdens het aanmaken en bewerken van een organisatorische eenheid is het mogelijk om en code mee te geven. Vanaf nu is het mogelijk om op deze waarde (‘Code’) te filteren in overzichten. Dit kan in de overzichten ‘Openstaande taken’, ‘Verzuimdossiers’ en ‘Medewerkers’ middels het veld ‘Organisatorische eenheid’ in het filter.

Controle op medische termen alleen op een volledig woord

Er is een wijziging doorgevoerd in de controle op medische termen. Voorheen werd er ook gecheckt op medische termen wanneer deze in een woord verwerkt waren. Dit had soms vervelende consequenties. Zo resulteerde bijvoorbeeld de invoer van de straatnaam ‘Pieter Lastmankade’ in een waarschuwing, aangezien het medische woord ‘astma’ hier onderdeel van is. Vanaf nu wordt er alleen op volledige woorden gecontroleerd.

Gedetailleerde logging van het inlogproces

Om precies te kunnen volgen wie wanneer inlogt inclusief alle pogingen die daarbij horen, is de logging van het inlogproces binnen Visma Verzuim DWC significant verbeterd! Hiermee kunnen we jou als klant nog beter van dienst zijn op het gebied van service en houden we continu de security van Visma Verzuim op het hoogste niveau.

Filtering op OE's met bedrijfsdossier mogelijk in overzicht ‘Werkgeverdossier’

Er is een aanpassing gedaan in het overzicht van werkgeverdossiers. Hier is een filter toegevoegd waardoor nu kan worden gezocht op de aanwezigheid van een bedrijfsdossier. Deze staat standaard op ‘Ja’. Alleen de OE’s met een bedrijfsdossier worden in dat geval getoond in het overzicht.

Functietitels komen overeen tussen Visma Verzuim DWC en Planningsagenda.nl

In het kader van de samenwerking tussen Visma Verzuim en Planningsagenda.nl worden functietitels correct weergegeven en komen dan ook overeen in beide applicaties. De juiste functie wordt dus doorgegeven aan Planningsagenda.nl.