Inleiding

In de releasenotes van juli 2022 worden alle nieuwe ontwikkelingen en optimalisaties beschreven die je in de nieuwe release kunt verwachten. De release wordt uitgeleverd op donderdagavond 7 juli 2022 vanaf 17.30 uur. De applicatie blijft online, maar je kan verminderde beschikbaarheid ervaren.

Per portaal wordt er een algemene uitleg gegeven over de nieuwe of gewijzigde functionaliteiten.

Onderstaand een opsomming van de nieuwe functionaliteiten en wijzigingen.

Algemene wijzigingen

• Na 60 minuten inactiviteit automatisch uitgelogd uit Visma Verzuim DWC
  • Verbeteringen in overzicht actieve en inactieve OE’s
  • Filteren op ‘Code’ van organisatorische eenheid nu mogelijk
  • Controle op medische termen alleen op een volledig woord
  • Gedetailleerde logging van het inlogproces
  • Filtering op OE's met bedrijfsdossier mogelijk in overzicht ‘Werkgeverdossier’
  • Functietitels komen overeen tussen Visma Verzuim DWC en Planningsagenda.nl

LEES MEER

Werkgeverportaal

• Standaard notitie, document en upload te selecteren voor werkgever gebruikers

LEES MEER

Casemanagementportaal

• Engelse vertaling op diverse plekken toegevoegd

LEES MEER

Rapportageportaal

• Verbeteringen in Excel-export van rapportage ‘Specificatie voor werkgever’
  • Dossierindeling bedrijfsdossier uitgebreid

LEES MEER