Tip voor beheerders

Nog even en de vakantieperiode staat alweer voor de deur in juli en augustus. Ook in die periode is het beheer van Visma Verzuim DWC belangrijk. Het komt regelmatig voor dat de betreffende beheerder met vakantie is en dat er dan geen andere beheerder is om zaken goed waar te nemen, zoals het aanmaken van nieuwe accounts of het verstrekken van inloggegevens en/of een tijdelijke herstelcode aan gebruikers bij inlogproblemen. Zorg er daarom voor dat een collega jou goed kan waarnemen tijdens jouw vakantie. Een extra beheerdersaccount kan eventueel aangemaakt worden via het admin portaal.