In deze release zijn onderstaande algemene wijzigingen opgeleverd:

Weergave actieve en inactieve OE's

In de diverse organisatiestructuren is het nu mogelijk om aan te geven welke informatie er zichtbaar moet zijn in de structuur. De keuzes zijn ‘Actieve OE’s’ (organisatie eenheden) of de ‘Actieve en inactieve OE’s’. Wanneer beide zichtbaar zijn zullen de inactieve OE’s lichtgrijs weergegeven worden.

Bestanden worden na openen niet automatisch lokaal opgeslagen

In Visma Verzuim DWC worden vanaf nu bestanden, die zijn geüpload vanuit de cockpit, omgezet naar PDF en zijn als PDF in te zien in de applicatie. Voorheen was het alleen mogelijk de originele bestanden te downloaden. Deze worden om privacy- en securityredenen eerst naar PDF geconverteerd. Dit geldt voor alle type bestanden.

Het downloaden van de PDF en het originele bestand is mogelijk, maar dan moet hier een rolpermissie voor de betreffende rol aangezet worden.

Signaal 'Agenda' uitgebreid met type afspraak

Bij de signalen kan met kiezen voor het type ‘Agenda’. Dit type is uitgebreid met de optie ‘type afspraak’ Daardoor is het nu mogelijk om per type afspraak een signaal te sturen in plaats van alle afspraken.

Meldingsdatum en einddatum toegevoegd aan ‘AT-basis’

In het werkgeversportaal en casemanagement portaal zijn voor de ‘Arbeidstherapeutische basis’ de meldingsdatum en einddatum toegevoegd. De gebruiker kan nu instellen wanneer het ingestelde AT-percentage eindigt.