Bestanden worden na openen niet automatisch lokaal opgeslagen

In Visma Verzuim DWC worden vanaf nu bestanden, die zijn geüpload vanuit de cockpit, omgezet naar PDF en zijn als PDF in te zien in de applicatie. Voorheen was het alleen mogelijk de originele bestanden te downloaden. Deze worden om privacy- en securityredenen eerst naar PDF geconverteerd. Dit geldt voor alle type bestanden.

Het downloaden van de PDF en het originele bestand is mogelijk, maar dan moet hier een rolpermissie voor de betreffende rol aangezet worden.