Nieuwe Zendesk-omgeving voor Visma Verzuim DWC

Vorig jaar zijn VerzuimSignaal en Dotweb samengevoegd naar Visma Verzuim. Vanwege de fusie en het oogpunt om onze dienstverlening verder te verbeteren, hebben we besloten om over te stappen naar een nieuwe Zendesk-omgeving.

Wanneer twee bedrijven samen gaan, kunnen veel processen afwijken van elkaar. Met de overgang naar één gezamenlijk ticketsysteem hebben wij deze processen goed onder de loep genomen. In de nieuwe Zendesk-omgeving pakken we van beide processen de beste onderdelen en die zijn in één proces uitgewerkt. Dit proces ondersteunt ons om jullie als gebruikers pro-actiever te kunnen informeren over de voortgang van de openstaande tickets. Daarnaast ondersteunt het ook ons werk, zodat we beter kunnen samenwerken

Wat betekent dit voor onze gebruikers?

Op vrijdag 1 april om 12:00 uur wordt de oude Zendesk-omgeving afgesloten. Dit betekent dat vanaf dat moment gebruikers niet meer kunnen inloggen. Mocht je op die vrijdagmiddag contact willen opnemen, dan zijn wij telefonisch bereikbaar op 0548-727030.

Vanaf maandag 4 april is de nieuwe Zendesk-omgeving beschikbaar. Alle tickets uit Zendesk, zowel openstaande als afgesloten, zijn gemigreerd naar deze nieuwe omgeving en direct beschikbaar.

Vrijdag 1 april ontvangen de gebruikers van Zendesk via een aparte e-mail nieuwe inloggegevens en een instructies over het inloggen en werken met Zendesk.

Mocht je vragen hebben, stel deze dan via 0548-727030 en we helpen je graag verder.