Training functioneel beheerders

Visma Verzuim is flexibel en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe functionaliteit.

Om de bestaande en nieuwe mogelijkheden zo goed mogelijk in te zetten voor je dienstverlening en het verzuimmanagement, is kennis van groot belang! Om die kennis op te kunnen doen is Visma Verzuim, na een lange periode van lockdowns, weer gestart met klassikale trainingen.

Datum training:

• dinsdag 17 mei 2022

Voordelen klassikale training

• We werken in kleine groepen en daardoor is er veel ruimte voor vragen uit de praktijk
  • Je deelt ervaringen met andere gebruikers en leert van elkaar
  • Je bent weg van je werkplek en kunt je volledig focussen op de stof
  • Je kunt eventueel je laptop meenemen en vragen stellen over de inrichting  en het gebruik in jouw situatie
  • Door interactie tijdens klassikale trainingen, wordt de stof beter opgenomen blijkt uit onderzoek.

Inschrijven

Via onderstaande link vind je meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Schrijf je nu in

Heb je vragen over een van de trainingen? Neem dan gerust contact met ons op via info.vismaverzuim@visma.com.