Agenda portaal

In deze release zijn onderstaande nieuwe functionaliteiten opgeleverd voor het Agenda portaal:

De agenda is toegevoegd als kolom aan de reserveringen en geplande afspraken

In de overzichten 'reserveringen' en 'geplande afspraken' is een kolom toegevoegd, namelijk de kolom 'Agenda' waarin de naam van de agenda wordt getoond.

Verbeterd kleuronderscheid bij agenda selectie

Er is een beter kleuronderscheid aangebracht bij de agenda selectie, zodat de selectie voor de gebruiker beter opvalt.

Nieuwe situatie                                                               Oude situatie

Naam agenda toegevoegd bovenaan pagina

De naam van de agenda is toegevoegd bovenaan de pagina waar de maand en het weeknummer ook getoond wordt.

Alle agenda's te selecteren in de reserveringen en geplande afspraken

In de overzichten 'Reserveringen' en 'Geplande afspraken' is het mogelijk om te filteren op één of meerdere agenda's. Het is nu ook mogelijk om alle agenda's te (de)selecteren.

De filter en sorteerfunctie in de overzichten zijn geoptimaliseerd

In de overzichten 'Reserveringen' en 'Geplande afspraken' is het mogelijk om te filteren en te sorteren. Deze werkten niet volgens verwachting, daarom zijn deze geoptimaliseerd.

Afspraak met één klik te openen

Een afspraak binnen de agenda is nu met één klik te openen, waar voorheen eerder een dubbelklik noodzakelijk was.