Informatie toevoegen aan een ticket

Het is mogelijk om informatie toe te voegen aan het ticket. Ook als een ticket de status 'Opgelost' heeft gekregen, kan er worden gereageerd op het ticket door het toevoegen van informatie. Het ticket wordt in deze situatie heropend.

1. Klik op je naam | Mijn activiteiten, een overzicht van tickets worden geopend.

2. Klik op het ticket waaraan je informatie wil toevoegen.

3. Voeg informatie toe aan het opmerkingenveld.

4. Voeg, indien nodig, een bijlage toe.

5. Klik op 'Verzenden', de informatie wordt toegevoegd aan het ticket. In de situatie waarbij wordt gereageerd op een opgelost ticket, wordt de status gewijzigd naar 'Open'.