Wachtwoordbeleid

Visma Verzuim stelt hoge eisen aan de privacy en security. Om deze reden moet het wachtwoord voor jouw als gebruiker aan de volgende eisen voldoen.

• Moet anders zijn dan de vorige 5 wachtwoorden
  • Moet uit minimaal 6 tekens bestaan
  • Er moet een cijfer in zijn opgenomen en een teken dat geen letter of cijfer is
  • Er moeten letters (hoofdletters en kleine letters) en cijfers in zijn opgenomen
  • Moet anders zijn dan het e-mailadres

Het ingestelde wachtwoord is 90 dagen geldig. Na 90 dagen zal je worden gevraagd je wachtwoord te wijzigen.

Wanneer 10 keer het wachtwoord foutief is ingevoerd, zal het account vergrendeld worden. Neem dan contact op met ons supportteam. Wij ontgrendelen je account en sturen je een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Tussentijds wijzigen wachtwoord

1. Klik op je naam / profiel.

2. Klik op 'Wachtwoord wijzigen'.

3. Vul het huidige wachtwoord in.
4. Vul een nieuw wachtwoord in, welke voldoet aan genoemde eissen.

5. Herhaal het wachtwoord.

6. Klik op 'Opslaan' om het wachtwoord op te slaan.