Diagnose toevoegen.

Het is mogelijk een diagnose toe te voegen aan het medische dossier. Wanneer een diagnose wordt toegevoegd aan het medische dossier, wordt automatisch een dossierindeling Diagnose aangemaakt.

Je kan via de onderstaande stappen een diagnose toevoegen aan het medische dossier:

1. Open het medische dossier van de werknemer
  2. Ga naar het tabblad Taken of Dossier
  3. Klik op de button om een diagnose toe te voegen.
  4. Selecteer een oorzaak en maak eventueel gebruik van het zoekveld, je kan zoeken op omschrijving en code van de diagnose
  5.  Afhankelijk van de gekozen oorzaak kan een aandoening worden geselecteerd.
  6. De datum wordt automatisch gevuld met de huidige datum, wijzig deze indien nodig.
  7. Klik op Opslaan om de diagnose toe te voegen.
  8. Indien nog niet aanwezig wordt de dossierindeling Diagnose toegevoegd aan het dossier: