Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Diagnose

Het is mogelijk een diagnose apart toe te voegen aan het medische dossier. Wanneer een diagnose wordt toegevoegd aan het medische dossier, wordt automatisch een dossierindeling Diagnose aangemaakt.

De button diagnose is beschikbaar binnen het medische dossier in het tabblad taken en dossier.

1. Klik op het dossier.
2. Selecteer het medische dossier.
3. Klik het tabblad taken of dossier aan.
4. Klik op de button om een diagnose toe te voegen.

5. Selecteer een oorzaak en maak eventueel gebruik van het zoekveld.
6. Afhankelijk van de gekozen oorzaak kan een aandoening worden geselecteerd.
7. De datum wordt automatisch gevuld met de huidige datum, wijzig indien nodig.
8. Klik op Opslaan om de diagnose toe te voegen.

9. De dossierindeling Diagnose wordt toegevoegd aan het dossier.