Document toevoegen.

Hieronder volgt een stapsgewijze uitleg hoe je een document aanmaakt via de Cockpit:

Linkerkant van de Cockpit:

1. Nadat je de Cockpit hebt geopend klik je bovenin op Document
  2. Selecteer een Documentsoort uit de keuzelijst, afhankelijk van de gekozen inrichting en rechten voor jouw gebruikersrol, worden er nu een aantal documentsoorten getoond.
  3. Kies indien nodig een dossierindeling. Dit bepaalt in welke ‘categorie’ het document hoort in het dossier. Standaard is elke documentsoort al gekoppeld aan een categorie.
  4. Selecteer, indien nodig, een documentsjabloon. Dit zijn vooraf ingestelde sjablonen waarin bepaalde informatie kan worden aangevuld of kan worden gewijzigd.
  5. De aanmaakdatum wordt standaard gevuld met de actuele datum.
  6. Geef een titel voor het document op, dit is de titel die ook in het dossier in een oogopslag zichtbaar gaat zijn. Geef je geen titel op dan wordt standaard de naam van het documentsjabloon overgenomen, indien er voor een documentsjabloon is gekozen.
  7. Vink de optie Werkgever mag inhoud wijzigen aan wanneer de werkgever het document mag wijzigen vanuit het werkgeversportaal.

Midden van de Cockpit:

1. Stel nu het document op of vul het gekozen sjabloon verder aan met informatie
  2. Onder aan zie je 4 opties, kies de vervolgactie die je wilt uitvoeren nadat je alle gegevens hebt uitgewerkt:
    • Nieuw: hiermee start je helemaal opnieuw en alle ingevulde gegevens worden gereset
    • Afdrukken: het ingevulde tekst van het middenscherm wordt geprint
    • Opslaan: tussentijds opslaan van de ingevulde gegevens
    • Opslaan en sluiten: opslaan van de ingevulde gegevens én de cockpit afsluiten