Taak toevoegen.

Hieronder volgt een stapsgewijze uitleg hoe je een taak aanmaakt via de Cockpit:

Linkerkant van de Cockpit:

1. Nadat je de Cockpit hebt geopend klik je bovenin op Vrije taak
  2. Selecteer een taak uit de keuzelijst, afhankelijk van de gekozen inrichting en rechten voor jouw gebruikersrol, worden er nu een aantal taken getoond.
  3. Kies de startdatum van de taak. Dit is de datum waarop de taak in het dossier ingepland wordt en bepaald tevens de status (te laat, nu uitvoeren en dergelijke) van de taak
  4. Geef een titel voor de taak op, dit is de titel die ook in het dossier in een oogopslag zichtbaar gaat zijn. Geef je geen titel op dan wordt standaard de naam van de gekozen taak overgenomen.

Midden van de Cockpit:

1. Geef indien gewenst een taakomschrijving op, hier kan je dan mee omschrijven wat er precies moet gebeuren.
  2. Onder aan zie je 3 opties, kies de vervolgactie die je wilt uitvoeren nadat je alle gegevens hebt uitgewerkt:
    • Nieuw: hiermee start je helemaal opnieuw en alle ingevulde gegevens worden gereset
    • Opslaan: tussentijds opslaan van de ingevulde gegevens
    • Opslaan en sluiten: opslaan van de ingevulde gegevens én de cockpit afsluiten