Dossier gegevens

1. De stamgegevens van de geselecteerde medewerker. Klik op de neerwaartse pijl voor meer informatie.
2. Klik op het dossier, het dossieroverzicht wordt geopend.
3. Het dossieroverzicht toont de per dossier de volgende informatie:

• Startdatum dossier.
  • Type dossier; medisch, verzuim et cetera.
  • Dossiernummer.
  • Het geselecteerde dossier wordt blauw gekleurd.

Klik op het medische dossier.

4. Klik op het tabblad gegevens.
5. Het dossiertype, in dit geval het medische dossier.
6. Het is mogelijk om een protocol te koppelen aan een dossiertype. In dit geval zal de protocolnaam getoond worden.
7. Startdatum dossier en meldingsdatum van verzuim.
8. Einddatum dossier. Afhankelijk van de inrichting is het mogelijk dat het medische dossier automatisch wordt afgerond bij een herstelmelding. Bij het invullen van de einddatum wordt het medische dossier afgerond.
9. Dossier status.
10. Het dossiernummer wordt automatisch gegenereerd.
11. Verzuimmanager, selecteer de mogelijk gekoppelde verzuimmanager/casemanager.
12. Bedrijfsarts, selecteer de gekoppelde bedrijfsarts.
13. Indien de probleemanalyse is opgesteld, zal het vinkje zijn geactiveerd.
14. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.
15. Klik op Verwijderen om het dossier te verwijderen.