Taakoverzicht

Het taakoverzicht toont taken die uitgevoerd moeten worden. Dit kunnen taken zijn welke toegevoegd worden via een ingericht protocol of taken die handmatig zijn toegevoegd door een gebruiker. Er zijn mogelijk ook licht grijze taken zichtbaar, dit zijn taken waar de gebruiker leesrechten op heeft, maar niet verantwoordelijk voor de uitvoer er van.

1. Klik op het dossier.
2. Klik op het medische dossier.
3. Klik op de taken.
4. Een overzicht van taken worden getoond. De volgende informatie wordt getoond:

• Openstaande taken (standaard getoond)
    - Kleurstatus: Rood, taak te laat afgerond. Oranje, de einddatum nadert. Wit, taak valt binnen de uitvoerperiode.
    - Titel van de taak.
    - Naam van de gebruiker die de taak heeft toegevoegd.
    - Startdatum van de taak.
    - Uitvoeren voor of afgerond op. de datum wanneer een taak uitgevoerd moet worden of is afgerond. de uitvoerdatum wordt bepaald door de inrichting die de beheerder heeft gemaakt.

5. Met de buttons is het mogelijk in het overzicht de geannuleerde taken, afgeronde taken en taken in de toekomst te tonen. Wanneer de button blauw gekleurd is, worden betreffende taken in het overzicht getoond.
6. Klik om een nieuwe taak toe te voegen. Dit wordt verderop in dit artikel toegelicht.