Medewerker overzicht.

In het overzicht Werknemers worden alles actieve medewerkers getoond, waar de gebruiker inzage rechten voor heeft gekregen. In dit overzicht worden ook medewerkers getoond zonder een openstaand dossier. Vanuit dit overzicht kan er naar de medewerker gegevens van de geselecteerde medewerker genavigeerd worden.

In het overzicht Werknemers uit dienst worden alles inactieve medewerkers getoond, waar de gebruiker inzage rechten voor heeft gekregen. Een inactieve medewerker is een werknemer waarvan het dienstverband een einddatum heeft die voor de actuele datum ligt. In dit overzicht worden ook medewerkers getoond zonder een openstaand dossier.