Openstaande taken

Het taakoverzicht toont standaard de taken met de status 'Openstaand' en 'Te laat'. De taak is aanklikbaar om naar het overzicht van taken te navigeren van betreffende medewerker en dossier.

Het overzicht kan naar wens worden ingericht door extra kolommen of filters toe te voegen

1. Navigeer naar het medische portaal | Taak overzicht.
2. Een overzicht van taken wordt getoond. Taken hebben de volgende kleurmarkering

• Wit: Taak is openstaand en einddatum nadert nog niet.
  • Oranje: Taak is openstaand en de einddatum nadert.
  • Roode: de De taak is te laat afgerond en de einddatum gepasseerd.

3. Het aantal resultaten:

• 1 tot 3: de resultaten per pagina
  • van 3 resultaten: het totaal aantal resultaten
  • 10 resultaten weergeven: het aantal resultaten per pagina

4. Aantal pagina's, bij meer pagina's kan er met de buttons door de pagina's worden genavigeerd.
5. Klik een taak aan om de takenlijst te openen van betreffende medewerker.
6. Zoekveld, er kan worden gezocht op achternaam van de medewerker. De zoekterm moet minimaal 3 karakters bevatten.
7. Functie om kolommen in het overzicht te wijzigen.
8. Functie om filters te (de)activeren in het overzicht. Het aantal toont het aantal geactiveerde filters.