Persoonlijk dossier

In het menu Dossiers wordt een overzicht van de dossiers weergegeven, die zijn gekoppeld aan de medewerker.  Elk dossier heeft zijn eigen dossierindeling, waarin de gedeelde documenten worden getoond. Afhankelijk van de rechten en inrichting heeft de medewerker inzage in de verschillende dossiers, dossierindelingen en documenten.

1. Klik op dossiers.
2. Het dossieroverzicht wordt geopend.
3. Klik op het persoonlijke dossier.
4. Standaard wordt het persoonlijke dossier geopend in de Documenten en notities.
5. De dossierindeling Documenten wordt getoond. Afhankelijk van de dossier indeling wordt de volgende informatie getoond.

• Titel: Naam van het document.
  • Type: Soort document.
  • Datum: Datum toegevoegd of laatst gewijzigd.
  • Rode knop: Ongelezen document.

6. Klik op een document om deze te downloaden of het document wordt geopend in een nieuw venster