Te ondertekenen documenten

De werkgever publiceert documenten op het medewerkersportaal die ondertekent moeten worden. De medewerker wordt, afhankelijk van de inrichting, door middel van een sms of een e-mail geattendeerd op een nieuw te ondertekenen document

Op het dashboard wordt het aantal te ondertekenen documenten getoond. Na het ondertekenen van het document, wordt het document verwijderd uit dit overzicht en is het te raadplegen in het betreffende dossier.

1. Klik op het Dashboard.
2. Klik op de button Te ondertekenen documenten.

3. Een overzicht van te ondertekenen documenten wordt geopend. De volgende informatie wordt getoond:

• Titel document
  • Datum en tijdstip van het toevoegen van het document.

Klik op een document, het document wordt geopend in een nieuw venster.

4. Titel van het document.
5. Klik op sluiten om te document te sluiten en terug te keren naar het overzicht te ondertekenen documenten.
6. Huidige paginanummer / aantal pagina's.
7. PDF opties: Keren, downloaden, printen van het documenten.
8. Na het controleren van het document kan het document ondertekend worden. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de muis. Houdt de linker muisknop ingedrukt en beweeg de muis om de handtekening te plaatsen. Bij gebruik van het tablet kan de handtekening geplaatst worden met de vinger of pen.

• Klik op Opnieuw om de handtekening te verwijderen en opnieuw te plaatsen.
  • Klik op Ondertekenen om het document te ondertekenen. Let op! Dit kan niet ongedaan gemaakt worden!

9. Klik op Terug, om terug te keren naar het overzicht te ondertekenen documenten.