Inloggen na in dienstmelding

Een medewerker ontvangt per e-mail een uitnodiging om het medewerkersportaal te activeren. Het is mogelijk om bij een in dienst melding, de medewerker zijn/haar eigen persoonlijke gegevens te laten invullen.

Na de eerste keer inloggen wordt onderstaande pagina geopend.

1. Vul de gevraagde velden in of wijzig de reeds ingevulde. Gele velden zijn verplichte velden.
2. Wijs met de muis de informatieknop aan om meer informatie te krijgen over de loonheffingskorting.

3. Vul de adresgegevens in.
4. Vul de communicatie gegevens in. Telefoonnummer zonder koppelstreepje toevoegen.

5. Vul de identificatiegegevens in.
6. Klik op Bestand kiezen om een kopie van het ID bewijs toe te voegen. Het is mogelijk om één bestand te selecteren.

7. Vul, indien nodig, de ziektekostenverzekering in.
8. Klik op Verstuur om de gegevens te versturen.

9. Het dashboard van het medewerkersportaal wordt geopend.