Binnen de pagina's waarbij het prettig is om te kunnen zoeken is een zoekfunctie opgenomen. Wanneer een zoekfunctie is opgenomen op een pagina, dan vind je deze altijd links bovenaan op de pagina.

Vul een zoekterm in en klik op de Loep of op de Enter toets om de zoekopdracht te starten.

Naast de zoekfunctie binnen de verschillende menu items en pagina's is er een algemene zoekfunctie. Deze algemene zoekfunctie is beschikbaar in de volgende portalen:

• Werkgever
  • HR
  • Casemanagement
  • Medisch

Deze zoekfunctie is beschikbaar in de navigatiekolom aan de linkerkant.

Deze zoekfunctie heeft de mogelijkheid om te zoeken naar:

• Medewerkers
    Zoeken op: Achternaam | Meisjesnaam | Personeelsnummer | Geboortedatum
  • Organisatorische eenheden
    Zoeken op: Omschrijving
  • Dossiers
    Zoeken op: Achternaam | Meisjesnaam | Dossiernummer

Standaard staat de zoekfunctie op Medewerkers. Door te klikken op de neerwaartse pijl heb je de mogelijkheid een andere zoekfunctie te selecteren. Vul een zoekterm in en klik op de Loep om de zoekfunctie te starten.