Inloggen met SMS

U ontvangt een uitnodigingsmail, met daarin opgenomen uw gebruikersnaam.
2. Klik op de rode knop om uw wachtwoord in te stellen.

3. Vul uw e-mailadres in.
4. Vul twee keer uw wachtwoord in. Het wachtwoord moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

✓ Minimale lengte: 8
✓ Minimaal 1 hoofdletter
✓ Minimaal 1 kleine letter
✓ Minimaal 1 cijfer

Klik op Opslaan, de log in pagina wordt geopend.

5. Vul uw gebruikersnaam in, welke u heeft ontvangen in uw uitnodingsmail.
6. Vul uw wachtwoord in.
7. Klik op Inloggen.

Het is mogelijk dat u een keuze krijgt in welke twee staps verificatie uw wilt gaan gebruiken.

8. In dit voorbeeld wordt er gekozen voor SMS.
9. Klik op Accepteren.

10. Vul het mobiele nummer in, waarop u de sms wilt ontvangen en klik op Opslaan.

11. U heeft een sms code ontvangen op uw mobiele telefoon. Vul deze code in.
12. Klik op Verifiëren. U wordt ingelogd.

Afhankelijk van uw rechten, wordt u direct ingelogd of u krijgt een keuze binnen welk portaal u wilt inloggen.