Afspraak inzien/wijzigen in afspraakdossier

In onderstaande instructie wordt een korte uitleg gegeven over het inzien van een afspraak. Raadpleeg voor een uitgebreide instructie en de werking van het afspraakdossier, de instructie van het afspraakdossier.

1. Klik op een afspraak om het afspraakdossier te openen.

2. De gegevens van de medewerker worden getoond.
3. Alle afspraken van de medewerker worden getoond. De geselecteerde afspraak wordt met een afwijkende kleur opgelicht.
4. De afspraakgegevens worden getoond. Wijzig de velden indien nodig.
5. Stel documenten op of verstuur een document per e-mail.
6. Klik op Uploaden om documenten te koppelen aan de afspraak. De gekoppelde documenten worden getoond.
7. Een overzicht van openstaande dossiers van de medewerker. Klik op een dossier om naar het dossier te navigeren.
8. Klik om de afspraak te verwijderen.
9. Klik om de afspraak te annuleren. Vul in het vervolgscherm de reden van annulering in.
10. Klik op een vervolgafspraak te maken. De planningswizard wordt geopend.
11. Klik om de gemaakte wijzigingen in de afspraakgegevens op te slaan.
12. Klik op terug om de pagina te sluiten en terug te keren naar de reserveringen.