Afspraak document opstellen.

In sommige gevallen wil je in het kader van een geplande, of gereserveerde, afspraak een document kunnen opstellen. Bijvoorbeeld een uitnodigingsbrief voor een werknemer die op spreekuur komt bij de bedrijfsarts. De onderstaande stappen leggen uit hoe je een afspraak document genereerd in het Agenda portal.

1. Selecteer de afspraak waarvoor een document opgesteld moet worden.
  2. Selecteer het document rechtsbovenin
  3. De pagina Document opstellen wordt geopend. Het documentsoort wordt standaard gevuld, door de keuze van het op te stellen document.
  4. Selecteer binnen welke dossierindeling het document moet worden toegevoegd.
  5. Onder in het scherm wordt nu het gekozen document getoond inclusief de ingevulde placeholder velden. Wijzig het document waar nodig.
  6. Standaard wordt de titel van het documentsjabloon overgenomen, wijzig dit indien nodig.
  7. Klik op Opslaan, om het document op te stellen en toe te voegen aan het dossier of,
  8. Klik op Opslaan en printen, om het document op te stellen, toe te voegen aan het dossier en af te drukken. Een vervolgscherm voor een printopdracht wordt geopend, of,
  9. Klik op Opslaan en versturen om het document als e-mail te versturen. In deze situatie wordt het document toegevoegd aan de dossierindeling E-mail in plaats van de geselecteerde dossierindeling.
    1. Klik op Aan, om een overzicht van ontvangers te openen of vul een ontvanger in.
    2. Kies een ontvanger.
    3. Klik op Verstuur e-mail om het bericht te versturen.