Document opstellen

1. Selecteer de afspraak waarvoor een document opgesteld moet worden.
2. Selecteer het document, de pagina Document opstellen wordt geopend.

3. Het documentsoort wordt standaard gevuld, door de keuze van het te stellen document.
4. Selecteer binnen welke dossierindeling het document moet worden toegevoegd.
5. Het gekozen op te stellen document, wijzig indien nodig.
6. Standaard wordt de titel van het documentsjabloon getoond, wijzig indien nodig.
7. Het document wordt opgesteld op basis van het documentsjabloon.
8. Klik op Opslaan, om het document op te stellen en toe te voegen aan het dossier.
9. Klik op Opslaan en printen, om het document op te stellen, toe te voegen aan het dossier en af te drukken. Een vervolgscherm voor een printopdracht wordt geopend.
10. Klik op Verstuur e-mail, om het document als e-mail te versturen. In deze situatie wordt het document toegevoegd aan de dossierindeling E-mail in plaats van de geselecteerde dossierindeling (punt 4). Ga naar stap 12.
11. Klik op Terug om terug te keren naar de vorige pagina.

12. Klik op Aan, om een overzicht van ontvangers te openen of vul een ontvanger in.
13. Selecteer een ontvanger.
14. Klik op Verstuur e-mail, om het bericht te versturen.
15. Klik op Terug, om terug te keren naar de vorige pagina.