Cliëntafspraak toevoegen

1. Navigeer naar het agendaportaal | Agenda, de agenda wordt geopend.
2. Selecteer een agenda, waar de afspraak moet worden toegevoegd.
3. Klik op de plus van de beschikbaarheid.

4. Standaard wordt het tabblad voor het toevoegen van een cliëntafspraak geopend.
5. Zoek een medewerker door het invoeren van 3 karakters en selecteer de medewerker.
6. Medewerker informatie wordt getoond.
7. De geselecteerde agenda wordt getoond. Dit veld kan niet worden aangepast.
8. Geef de afspraak een onderwerp.
9. Selecteer een verrichting

10. De datum is niet te wijzigen, wijzig indien nodig de starttijd en eindtijd van de afspraak.
11. Standaard is de status Definitief, wijzig indien nodig de status
12. Vul, indien nodig, een opmerking in.
13. Standaard wordt de afspraak éénmalig toegevoegd, wijzig indien nodig wanneer het een herhalende afspraak betreft.
14. Klik op Opslaan om de afspraak toe te voegen. Het afspraakdossier word geopend.