Hoe kan ik mijn 2 staps verificatie wijzigen van SMS naar de Google Authenticator?

Bij een eerste keer aanmelden kan je als gebruiker, mogelijk, kiezen voor welke 2 staps verificatie. Je kan kiezen voor:

• SMS
  • Google Authenticator

Wanneer er is gekozen voor de SMS methode is het nadien altijd mogelijk om over te stappen naar de Google Authenticator. Volg hiervoor onderstaande instructie.

1. Installeer de Google Authenticator op je telefoon.
2. Log, op de oude wijze in, op Visma Verzuim DWC.
3. Klik op de profiel button.
4. Klik op Mijn account.

5. Klik op Google authenticator.
6. Klik op Activeren.

7. Open de Google authenticator app op je telefoon.
8. Klik op de plus, rechts onder in beeld of scan (bij het eerste gebruik) de QR code.

Bij een volgende keer inloggen in Visma Verzuim DWC is de Goodle authenticator geactiveerd en kan deze worden gebruikt om in te loggen. Raadpleeg het artikel inloggen na registratie, voor meer informatie.