In deze release zijn onderstaande algemene wijzigingen opgeleverd:

DOSSIERINHOUD VERWIJDEREN DOOR HOOFDGEBRUIKER

Binnen het dossier was het niet mogelijk om alle dossierinhoud te verwijderen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een verstuurde vragenlijst. Het is nu mogelijk om deze vragenlijst ook te verwijderen.

Na het klikken op de prullenbak button, opent een bevestigingsscherm.

BEDRIJFSARTS GEKOPPELD AAN OE GETOOND IN DOSSIER

Het is mogelijk om een bedrijfsarts te koppelen aan een organisatorische eenheid (OE). In deze situatie zal deze gekoppelde bedrijfsarts op OE nu ook getoond worden in het dossier van de medewerker.  Een bedrijfsarts kan natuurlijk ook op de onderliggende OE worden vastgelegd. Dan zal deze bedrijfsarts getoond worden in het dossier van de medewerker, meegenomen worden in o.a. de UWV documenten en sjablonen.

Als voorbeeld:

• Werkgever 1 - Bedrijfsarts A
  • Afdeling 1 - Geen bedrijfsarts gekoppeld
  • Afdeling 2 - Bedrijfsarts B
  • Afdeling 2.1 - Bedrijfsarts C
  • Werkgever 2 - Geen bedrijfsarts gekoppeld

Medewerkers van Afdeling 1 krijgen bedrijfsarts A gekoppeld in het dossier.

Medewerkers van Afdeling 2 krijgen bedrijfsarts B gekoppeld in het dossier.

Medewerkers van Afdeling 2.1 krijgen bedrijfsarts C gekoppeld in het dossier.

Medewerkers van Werkgever 2 krijgen geen bedrijfsarts gekoppeld in het dossier. Deze kan alsnog gekoppeld worden op dossierniveau.