Visma Verzuim release frequentie

Binnen Visma Verzuim zijn we hard aan het werk om de verdere professionalisering van het software development proces te realiseren. Hiervoor werken we veel samen met de globale Visma organisatie en gebruiken we de best practices uit gerenommeerde onderzoeken zoals 'State of Devops'.

Vaker deployen = meer klantwaarde

Een belangrijk resultaat uit dit onderzoek is de correlatie tussen de deploymentfrequentie en de klantwaarde die het product oplevert. Hoe vaker het product wordt gedeployed, hoe meer klantwaarde er wordt opgeleverd blijkt uit het onderzoek! Als Visma Verzuim gaan wij in 2022 investeren om onze deployment frequentie te versnellen. Dit is niet iets wat we zomaar realiseren, het vereist constante inzet en toewijding van ons team. We zijn bijzonder gemotiveerd om hard te werken aan het opleveren van meer klantwaarde!

Deze investering gaat leiden tot veranderingen in ons deployment schema, we gaan hierin meer flexibiliteit introduceren om de uiteindelijke versnelling te kunnen realiseren. We gaan ook investeren in het automatiseren van het deploymentproces en het testproces.  Daarbij zorgen wij uiteraard dat we op elke plek de juiste technologie gebruiken. Omdat we ook op het gebied van cultuur investeren, vereist dat een ander gedachtegoed van onze medewerkers en ook onze klanten!

Meer meten = sneller waarde leveren

Om succesvol te zijn zullen we nauwkeuriger gaan meten; het al oude gezegde ‘meten is weten’ geldt ook binnen software development! Uit het 'state of devops' onderzoek is een hele duidelijke en positieve correlatie te zien tussen bedrijven die meer meten en sneller waarde leveren aan klanten.

We zijn bijzonder blij om onderdeel te zijn van de krachtige Visma group, die ons met raad en daad in dit proces ondersteunt! Als Visma Verzuim sluiten wij dan ook aan bij het bewezen Software Delivery and Operational Performance (SDOP) programma. Dit is specifiek bedoeld om bovenstaande verbeteringen te realiseren!

In onze frequente product updates houden we je regelmatig op de hoogte over deze investering en krijg je een kijkje in onze keuken.