Toelichting op de roadmap

Tijdens Visma Verzuim Connect hebben we een aantal ontwikkelingen op onze roadmap toegelicht. In vorige product updates hebben we enkele onderwerpen verder toegelicht en ook in deze product update willen we je graag op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de Public API’s.

Overzicht van de innovatieve highlights (now/next/future), zoals getoond tijdens Visma Verzuim Connect 2023.

Ontdek onze Publieke API: Een nieuwe dimensie van mogelijkheden
Naast functionele wijzigingen, zijn we verheugd om een mooie ontwikkeling met je te delen: onze Publieke API! Deze innovatieve toevoeging aan ons platform opent een wereld van mogelijkheden voor onze klanten.

Wat is een Publiek API nou eigenlijk? Een Publieke API fungeert als een digitale verbinding tussen verschillende systemen. Het stelt je in staat om gemakkelijk informatie uit ons systeem op te halen en te integreren in jouw eigen processen. Met de Publieke API kun je efficiënt gegevens delen en communiceren tussen verschillende softwaretoepassingen, waardoor je workflows verbetert, nieuwe integraties mogelijk maakt en waardevolle inzichten verkrijgt.

De belangrijkste informatie kan inmiddels worden verkregen via de Publieke API en we zijn momenteel intensief bezig met het testen met een selecte groep pilotklanten, aangezien de belangrijkste gegevens aanwezig zijn. De feedback en resultaten van deze testfase zijn van grote waarde voor ons. Dit met als doel is om ervoor te zorgen dat deze nieuwe functionaliteit voldoet aan onze strenge normen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voordat we deze aan al onze klanten aanbieden.

Onze Publieke API biedt een scala aan mogelijkheden, waaronder:

Uitgebreide integratiemogelijkheden: Maak naadloos verbinding met ons platform en integreer je systemen en tools om je workflow te stroomlijnen en efficiëntie te maximaliseren.

Maatwerkoplossingen: Maak gebruik van onze API om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en creëer aangepaste oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

Realtime data on-demand: Profiteer van real-time toegang tot belangrijke gegevens en inzichten, waardoor u snellere beslissingen kunt nemen en jouw bedrijfsprestaties kunt verbeteren.

We begrijpen dat de introductie van nieuwe technologieën en functies vragen kan oproepen. Daarom streven we ernaar om je volledig op de hoogte te houden en je te voorzien van de ondersteuning die je nodig hebt om het meeste uit onze Publieke API te halen.