Casemanagers

ALGEMEEN

Een interne of externe gebruiker kan worden gekenmerkt als Casemanager. Een casemanager kan o.a. worden vastgelegd in het verzuimdossier van de medewerker.

In dit artikel wordt onderstaande toegelicht:

VOORWAARDEN

CASEMANAGER TOEVOEGEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Gebruikers | Casemanagers | Toevoegen en selecteer de gebruiker die als Casemanager gekenmerkt moet worden.
2. Selecteer de dossier types.
3. Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan.

CASEMANAGER VERWIJDEREN

In een situatie waarbij een Casemanager niet meer werkzaam is, kan een Casemanager worden verwijderd.

1. Navigeer naar het Admin portaal | Gebruikers | Casemanagers | en selecteer de te verwijderen casemanager.
2. Klik op verwijderen om de Casemanager in zijn geheel te verwijderen.

3. Bevestig het verwijderen met 'Ja'.