3-5-2023 - Twee widgets op dashboard gedeactiveerd

Beste Visma Verzuim DWC-gebruiker,

Onze supportdesk heeft de afgelopen periode meerdere meldingen ontvangen dat onze applicatie Visma Verzuim DWC op bepaalde onderdelen vertragend werkte. Deze vertraging hebben wij kunnen herleiden naar twee widgets op het dashboard. Om de performance van onze applicatie Visma Verzuim DWC te kunnen garanderen, hebben we besloten om deze twee widgets uit te zetten en een onderzoek te starten.

Het betreffen de volgende twee widgets die op dit moment niet meer beschikbaar zijn op het dashboard van Visma Verzuim DWC:

• Widget Laatste dossieracties
  • Widget Laatste e-mailcommunicatie
Door het beperkte gebruik van deze widgets door de Visma Verzuim DWC-gebruikers is besloten dat deze twee widgets niet meer worden geactiveerd.

We vertrouwen erop je via deze berichtgeving voldoende te hebben geïnformeerd.