18-4-2023 - Nieuw aangemaakte dossiers niet zichtbaar (opgelost)

Momenteel zijn er problemen met de zichtbaarheid van nieuw aangemaakte dossiers. Het gevolg hiervan is dat nieuwe dossiers in bepaalde gevallen pas later op de dag of de volgende dag zichtbaar zijn. Tevens zijn de dossiers niet zichtbaar in het overzicht met openstaande dossiers.

Er wordt door ons met hoge prioriteit aan een oplossing gewerkt. Zodra er meer informatie beschikbaar is, brengen we jullie daarvan op de hoogte.

Update 19-04-2023: De problemen met de zichtbaarheid van nieuw aangemaakte dossiers zijn opgelost.