Nieuwste ontwikkelingen op het gebied van integraties

Visma Verzuim Integratie Platform voor Visma Verzuim DWC

Begin 2022 is de ontwikkeling gestart van een nieuw integratieplatform voor Visma Verzuim. Het betreft een platform dat volledig nieuw is ontwikkeld op basis van principes zoals security-by-design en privacy-by-design. Het is een schaalbaar en uiteraard zeer veilig platform datVisma Verzuim de mogelijkheid geeft om de verwerking van data nog beter te monitoren en daarmee stabiele integraties neer te zetten voor klanten.

De eerste integratie die is gerealiseerd op het platform is die met Afas Profit. In eerste instantie zijn de ruim 100 klanten van Visma Verzuim DWC overgegaan op deze integratie. Inmiddels staan er meer dan 400 integraties live op het Visma Verzuim Integratie Platform. De komende maanden zettenwe ons inom meer standaard integraties te realiseren op het platform en onze klanten over te zetten.

NMBRS integraties up-to-date

Visma NMBRS heeft recentelijk een nieuwe versie van de webservice opgeleverd. Om specifiek te zijn, gaat dit om de V3 van de NMBRS SOAP API. Een soepele integratie is voor onze gebruikers van groot belang en om deze reden hebben we afgelopen weken voor beide producten gewerkt om de huidige integraties te voorzien van de bijbehorende update.

Voor Visma Verzuim VZS betekent dit dat de huidige integraties zijn omgezet naar de nieuwe versies op het reeds bestaande platform. Voor Visma Verzuim DWC worden nieuwe integraties geïmplementeerd op het nieuwe Visma Verzuim Integratie Platform. Op ons nieuwe platform bestond nog geen NMBRS integratie en is er hard gewerkt om deze nieuwe integratie te realiseren. Daarmee zijn ook de DWC klanten inmiddels voorzien van de juiste versie van de integratie.

Meer informatie over de NMBRS SOAP API vind je hier.