Meldingen t.a.v. betaald ouderschapsverlof verstuurd naar het UWV

Zoals reeds vermeld in de vorige Product update kan vanaf nu ook een Betaald ouderschapsverlof-aanvraag via de Digipoort koppeling naar het UWV worden verstuurd. Hiervoor is het formulier Digipoort - Wazo verlof gewijzigd. In deel 5 Meldingen WAZO is Betaald ouderschapsverlof als optie toegevoegd.

Aanmaakdatum van documenten getoond in dossier export

Vanaf nu wordt de aanmaakdatum van documenten of uploads weergegeven in de export van een dossier. Voor het casemanagement portaal was dit reeds ontwikkeld. Nu is deze functionaliteit ook doorgevoerd voor het werkgeverportaal en het medisch portaal.

Werkgeverportaal

Medisch portaal