Visma Tip voor functioneel beheerders

Werkgevergebruiker geautoriseerd voor eigen dossier

Bij werkgevers kan het voorkomen dat de geautoriseerde gebruiker zelf valt onder de betreffende afdeling. Gebruikers mogen echter zelf niet geautoriseerd zijn voor hun eigen dossier.
In het Admin-portaal is dit te ondervangen middels de optie Werkgeverbeheer > [Werkgever] > Gebruikers > [Gebruiker] > Gekoppelde werknemer (onder Gebruikersgegevens).

Nadat de betreffende werknemer hier is geselecteerd en de instellingen zijn opgeslagen, ziet de gebruiker zichzelf niet meer als medewerker in Visma Verzuim DWC. Van belang is dan ook dat een andere gebruiker geautoriseerd wordt voor de medewerker om deze zichtbaar te houden.