Survey: Draai je rapportages uit periodes van meer dan twee jaar geleden?

Tijdens onze laatste klankbordsessie op 1 november 2022 hebben we gesproken over het onderdeel Bewaartermijnen. In de volgende fase ontwikkelen we functionaliteit die ervoor zorgt dat ook de medewerkers zonder dossier conform de regels van de AVG worden opgeschoond.

Het verwijderen van verzuim en medewerkers zonder dossier heeft uiteraard ook invloed op de uitkomsten van verzuimrapportages die worden gedraaid op periodes uit het verleden. Wanneer je bijvoorbeeld statistieken wil draaien over 2018 dan kan het zijn dat er medewerkers met het bijbehorende verzuim zijn verwijderd en dat heeft invloed op de cijfers.

Om een goed beeld te krijgen, willen we bij een zo groot mogelijke groep toetsen of er rapportages worden gedraaid uit periodes van meer dan twee jaar geleden. Daarnaast willen we graag weten om welke rapportages het gaat. Hoe meer gebruikers deze survey invullen hoe zuiverder het beeld is. Dank alvast voor het invullen!

Vul hier de survey in:

Je kunt de vragen beantwoorden via deze link.